200 millióból fejlesztik a szekszárdi rendezvények technikai hátterét

200 millióból fejlesztik a szekszárdi rendezvények technikai hátterét

Jövő héten elkezdődhet a szekszárdi rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztését szolgáló közbeszerzés összeállítása.

A Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság rendkívüli ülésen egyhangúlag 4 igen szavazattal döntött a 4. mérföldkő, vagyis a közbeszerzési eljárás lezárásának 2022. július 31-re történő módosításáról, valamint a projekt fizikai befejezésének határidejét 2022. december 31-re tolta ki. A beszerzéssel érintett Babits Mihály Kulturális Központ, a Szekszárdi Sportközpont és a Vagyonkezelő Kft. vezetői a jövő hétre kijelölnek egy-egy szakértőt, akik segítenek a nettó 143 millió forintos közbeszerzés anyagának pontos összeállításában.

Többek közt hangtechnika, színpad, lelátók, drón, fényfestő projektor csomag, óriás napernyők, sátrak, vendéglátóipari bútorok szerepelnek a beszerzendő eszközök listáján. Ezek leírásának pontos megadása lesz a szakértők feladata, hogy a közbeszerzést sikeresen le lehessen bonyolítani. A projekt lebonyolításának másik nagy szakasza az eszközök leszállítása és átvétele, valamint a projekt elszámolása. Erre a 2022. októbere és decembere közötti időszakban kerülhet sor.

Forrás / Fotó: szekszard.hu