5 baleset történt kedden Tolnában

tolnamegyeihirek.hu - 5 baleset történt kedden Tolnában

Kedden öt anyagi káros balesetről tettek bejelentést Tolna vármegyében – tájékoztatott szerdán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

tolnamegyeihirek.hu - 5 baleset történt kedden Tolnában

A 65158-as úton Gyulaj és Kurd között egy vaddal ütközés történt. Szekszárdon és Tolnán egy-egy parkolói koccanás miatt intézkedtek az egyenruhások, míg Kapospulán egy kapubejáróból a főútra tolató autós ütközött egy ott álló kocsinak.

Paksnál egy figyelmetlen sofőr a Kölesdi út és a 6-os főút kereszteződésében a STOP tábla ellenére nem adott elsőbbséget a főúton közlekedő szerelvénynek, kikanyarodott elé, így a vontató az autó bal hátuljának ütközött.

tolnamegyeihirek.hu - 5 baleset történt kedden Tolnában

A rendőrök egy ittas sofőrt igazoltattak, akit előállítottak mintavételre, majd a mért eredmény alapján büntető feljelentést tettek. Egy másik sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel, őt őrizetbe vették az elkövetett szabálysértés miatt.

A vármegyében további öt főt vettek őrizetbe az egyenruhások a tegnapi napon. Két esetben bűncselekmény, háromnál szabálysértés elkövetése miatt került sor az intézkedésre.

A képhez tartozó alt jellemző üres; palmfood_cikkbanner_v1-1024x383.jpg a fájlnév

Forrás: TVMRFK / Fotó: Google, illusztráció