5 gólt kapott Felcsúton a PFC

tolnamegyeihirek.hu - 5 gólt kapott Felcsúton a PFC

A Puskás Akadémia otthonában lépett pályára bajnokin a Paksi FC. A paksi NB I-es futballcsapat majdnem féltucat gólt kapott a felcsúti gárdától. Bognár György szerint a paksi csapat most érte el a mélypontot.

tolnamegyeihirek.hu - 5 gólt kapott Felcsúton a PFC

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában lépett pályára a Paksi FC a Puskás Akadémia vendégeként szombat délután. A találkozó 23. percében a hazaiak meg is tudták szerezni a vezető találatot, amikor is egy balról érkező labdát készítettek le Nissilának fejjel, aki aztán 10 méterről a paksi hálóba lőtt.

Az első félidő végül ezzel az egy pontos különbséggel zárult, így 1-0-val mentek a csapatok az öltözőbe pihenni.

A második játékrészben a Puskás Akadémia azonban begyújtotta a rakétákat: Puljic a 60., Nagy a 73., Komáromi a 80., Szolnoki pedig a 89. percben tudta bevenni a paksiak kapuját, míg a PFC egyetlen találatot sem szerzett.

A találkozó végeredménye így: Puskás Akadémia – Paksi FC 5-0.

tolnamegyeihirek.hu - 5 gólt kapott Felcsúton a PFC

„Elértük a mélypontot”

A találkozót Bognár György, a Paks vezetőedzője is értékelte a klub weboldalán olvasható nyilatkozatában.

„A Puskás Akadémia ma jobban játszott. Megérdemelten nyert, ilyen arányban is, és ami elgondolkodtató, hogy egy közepes játékkal. Az eredmény ellenére ellenfelünk nem sziporkázott, viszont csak a hazaiak nyújtottak NBI-es teljesítményt, minden más résztvevő alulteljesített. Úgy érzem, ebben a rossz periódusban most érkeztünk meg a mélypontra, ennél lejjebb már nem tudunk menni. Ha már nem lövünk gólt, helyzetünk sincs, legalább ne kapjunk egy ötöst, de még az is lehet, hogy jól jött, hisz’ volt már olyan, hogy 6-1 után indultunk el felfelé”

– nyilatkozott a mérkőzés végén Bognár György.

A találkozót követően a PFC továbbra is 50 ponttal áll a tabella második helyén, kérdéses azonban, hogy a vasárnapi Fehérvár – Zalaegerszeg találkozót követően a 49 pontos Fehérvár át tudja-e ugrani a Paksot a bajnokságban.

A következő fordulóban a Paksi FC a Mezőkövesd együttesét fogadja majd hazai pályán április 27-én szombaton.

tolnamegyeihirek.hu - 5 gólt kapott Felcsúton a PFC

Forrás / Fotó: PFC