8 baleset történt kedden Tolnában

tolnamegyeihirek.hu - 8 baleset történt kedden Tolnában

Tolna vármegye útjain szeptember 19-én, kedden három könnyű sérüléses és öt anyagi kárral járó baleset történt – tájékoztatott szerdán délelőtt a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

tolnamegyeihirek.hu - 8 baleset történt kedden Tolnában

A dombóvári kórház orvosa tett bejelentést kedden nem sokkal dél előtt, hogy rendelésükön megjelent egy 17 éves fiú, aki azt mondta, hogy a reggeli órákban egy autó elütötte, melynek vezetője elhajtott a helyszínről.  A gyalogos elmondása szerint az ütközés után nem érzett fájdalmat, csak később, emiatt ment el az orvoshoz. Az esettel kapcsolatban a dombóvári rendőrök szabálysértési eljárást indítottak, melynek keretében tisztázzák az eset körülményeit.

Egy autós közlekedett egy gazdasági úton Sárszentlőrinc térségében kedden nem sokkal dél előtt. A sofőr egy kanyarban lassított, de megcsúszott, elveszítette uralmát a kocsija felett, és a szemből szabályosan közlekedő teherautó oldalának csapódott. A balesetben az autó vezetője könnyebben sérült.

tolnamegyeihirek.hu - 8 baleset történt kedden Tolnában

Egy segédmotoros kerékpárral közlekedett egy fiú kedden dél után nem sokkal az 5112-es mellékúton Szekszárd irányából Tolna irányába, mikor egy kereszteződéshez érve azt észlelte, hogy egy autós számára balesetveszélyes módon közlekedik. Ő ettől megijedt, erőteljesen fékezett, és elesett, de csak később tettek bejelentést a balesetről. A 14 éves fiú könnyebben megsérült a balesetben. Az eset körülményeit a szekszárdi rendőrök vizsgálják.

A nap folyamán további öt anyagi káros baleset történt.

Forrás / Fotó: TVMRFK