Ennyibe kerül most egy all inclusive olaszországi nyaralás

tolnamegyeihirek.hu - Ennyibe kerül most egy all inclusive olaszországi nyaralás

A magyarok ötöde Olaszországba tervezi az idei nyaralását -írja a Velvet a Pénzcentrum alapján. Cikkünkből kiderül pontosan mekkora összeggel érdemes számolni, ha ide utazunk.

tolnamegyeihirek.hu - Ennyibe kerül most egy all inclusive olaszországi nyaralás

A nyári utazást tervező magyarok ötöde Olaszországot szemelte ki úticélul. A Pénzcentrum felméréséből kiderült, hogy pontosan mekkora összeggel kalkulálhatnak azok, akik egy hétre látogatják meg az „olasz csizmát”. Az all inclusive ellátás elsőként Egyiptomban honosodott meg. A kifejezés leginkább a szállodavilágban használatos, és azt jelenti, hogy „mindent tartalmaz”, vagyis az árban valamennyi költség szerepel. A lap több példát is felhoz az olaszországi nyaralási lehetőségekkel és árakkal kapcsolatban.

A szicíliai Athena Resort Hotelben például két fő egy hétre 603 705 forintért foglalhatja el az all inclusive ajánlatot az utazom.com ajánlatában.

Ez az ár tartalmazza a repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást, a teljes ellátást és a helyi magyar nyelvű asszisztenciát.

tolnamegyeihirek.hu - Ennyibe kerül most egy all inclusive olaszországi nyaralás

A Rimini melletti a Club Hotel Residence-be valamivel drágább két főre az utazás, ugyanis fejenként 336 990 forintért szállhatunk meg egy hétig a Travelking ajánlatában. Ebben az ajánlatban is all-inclusive ellátás szerepel: két fő részére a teljes tartózkodás alatt tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet, vacsorát és korlátlan italokat az étkezések alatt. A szardíniai négycsillagos Hotel Maria Rosariában a teljes ellátás egy hétre 555 862 forint/fő, a lastminute.com-on.

Forrás / Fotó: Velvet