Impresszum

- Impresszum

Kedves Olvasó!

Köszöntöm a tolnamegyeihirek.hu portálon. Az oldal létrejöttének egyik – és egyben legfontosabb – célja, hogy elsőkézből szolgáltasson híreket Tolna megye minden településéről. Az oldal koncepciója roppant egyszerű: a települések önkormányzatai látják el információkkal, hírekkel, programajánlókkal a portált.

Hiszen ki tudhatná jobban, hogy mi történik az otthonában, mint az, aki otthon van?

Az önkormányzatoktól kapott naprakész hírek változtatás nélkül, eredeti formájukban jelennek meg az oldalon, ezáltal a portál működése valóban meg tudja tartani hitelességét, függetlenségét és frissességét.
Meggyőződésem, hogy egy életközösség minden tagja egyformán fontos és értékes. Szeretném, ha a saját otthonomként is szolgáló Tolna megyének minden települése Dunaföldvártól Bátáig, Bogyiszlótól Attaláig ugyanakkora figyelmet kaphatna, ezért ennek megfelelően törekedtem a portál kialakítására.
Törekszem arra, hogy a tolnamegyeihirek.hu egy sokak által ismert és kedvelt hírforrássá váljon, ami naprakészen, hitelesen és függetlenül tudja tájékoztatni az olvasókat.

Fogadják szeretettel!

Tisztelettel:

Tokai Róbert
tulajdonos, főszerkesztő


Vállalkozás adatai

Tulajdonos: Tokai Róbert e.v.
Cím: 7100 Szekszárd Dr. Hirling Ádám utca 1.
Adószám: 56433355-1-37
Nyilvántartási szám: 55078180
E-mail: info (kukac) tolnamegyeihirek.hu

Domain szolgáltató:
Rackhost Zrt.
Cím:
 6722 Szeged, Tisza Lajos körút 41.
Adószám: 25333572-2-06
Cégjegyzékszám: 06-10-000489
E-mail: info (kukac) rackhost.hu

Szabályozó és felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Cím: 1376 Budapest, Pf. 997.
E-mail: info (kukac) nmhh.hu


A weboldalt üzemeltető vállalkozás a Tolna megyei települések önkormányzataitól kapott információkat változtatás nélkül jeleníti meg a weboldalon, emiatt a megjelenő cikkek tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal!