Ittasan hajtott árokba a 20 éves férfi

tolnamegyeihirek.hu - Ittasan hajtott árokba a 20 éves férfi

Az elmúlt 24 órában három anyagi káros baleset történt a vármegye útjain.

Keddre virradó éjjel fél kettő körül történt a nap első balesete. Egy 20 éves szekszárdi férfi közlekedett autóval az 5601-es számú úton Szálka irányából Bonyhád irányába. Haladása során a 8-as kilométerszelvénybe érve, ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, majd az útról lesodródott és a vízelvezető árokban állt meg a kocsi, orral Szálka irányába. A balesetben a sofőr és 18 éves utasa sem sérült meg, mindketten használták a biztonsági övet. Az autót vezető fiatalember esetében a szonda pozitív értéket mutatott, így őt a rendőrök előállították további mintavételre. Az ittas sofőr vezetési jogosultságát felfüggesztették és büntető feljelentést tettek ellene.

tolnamegyeihirek.hu - Ittasan hajtott árokba a 20 éves férfi

A nap folyamán két vadelütésről érkezett bejelentés. Az 56102-es mellékút 4-es kilométerszelvényében Cikó közigazgatási területén, valamint a 65-ös főút 23-as kilométerszelvényében Kéty és Hőgyész között rongálódott meg egy-egy autó vaddal ütközés miatt.

Dombóváron közúti igazoltatást követően egy 54 éves helyi nővel szemben tettek büntető feljelentést a rendőrök, mivel a szonda esetében pozitív értéket mutatott.

Forrás / Fotó: TVMRFK