Kényes ügy a hőszigetelés (x)

tolnamegyeihirek.hu - Kényes ügy a hőszigetelés (x)

Kis túlzással minden létező fórumon találkozhattunk már a megemelkedett rezsiköltségek problémájával. Arról nem is beszélve, hogy saját bőrünkön – és pénztárcánkon – tapasztalhatjuk a megemelkedett fűtési költségek hatását. Egy átlagos háztartás esetében akár a családi bevétel jelentős részét is elviheti a megemelkedett fűtésszámla. Számos megoldás létezik azonban arra, hogy csökkentsünk otthonunk fűtési költségein. Cikkünkben most az utólagos homlokzati hőszigetelésről lesz röviden szó.

Főként a családi házakban élők vannak kiszolgáltatva annak, hogy a ház hőszigetelése jelentősen befolyásolja az épület fűtési költségeinek alakulását. Bár egy utólagos hőszigetelés nyilván befektetést igényel, hatása azonnal érezhető, hosszú távon pedig megtérül a hőszigetelési rendszerbe fektetett pénz.

A hőszigeteléseknek számos további előnye van. Legelső helyen természetesen rezsiköltségek csökkentését említhetjük, hiszen azáltal, hogy nem az „utcát fűtjük”, kevesebb energiát kell felhasználnunk otthonunk melegének megtartására.

Egy szakszerűen felépített hőszigetelő rendszer nagymértékben csökkenteni tudja házunk falainak hőingadozását, így növelni tudjuk ingatlanunk falazatának élettartamát. Itt még megemlíthetjük azt a nem elhanyagolható dolgot is, hogy a hőszigetelés megvédi a falakat a hőhidak kialakulásától és ezáltal a falak párásodásától, penészesedésétől. Természetesen ehhez is az kell, hogy egy hozzáértő szakemberre bízzuk házunk hőszigetelését.

tolnamegyeihirek.hu - Kényes ügy a hőszigetelés (x)

Fontos szempont még a környezetvédelem is, hiszen azáltal, hogy otthonunk fűtése kevesebb energiát igényel, a fosszilis energiát használó fűtésrendszerek kevesebbet használnak ezekből az energiahordozókból.

Ahogy fent említettük, nagyon fontos, hogy egy hozzáértő szakember gárdát bízzunk meg ingatlanunk hőszigetelésével, hiszen ezek a munkálatok sokkal több tényezőből állnak, mint hogy néhány hungarocell táblát felragasszunk a falra!

Egy hozzá nem értő „szakember”, vállalkozó sokszor legjobb szándéka ellenére is olyan károkat tud okozni, amelyek nemcsak a házunk energiahatékonyságának rovására megy, hanem tetemes összeget jelenthet a szakszerűtlenül elvégzett munkájának kijavítása is. Ez akár több milliós kockázatvállalás is lehet!

tolnamegyeihirek.hu - Kényes ügy a hőszigetelés (x)

Wascher Tamás, nagydorogi egyéni vállalkozó sokéves tapasztalattal rendelkezik családi házak külső homlokzati- és lábazati hőszigetelési rendszereinek kiépítésében. A közel 100 megbízás, melyet eddig teljesítettek, garancia a legmagasabb minőségű, precíz munkavégzésre.
Ha Önnek is fontos, hogy otthonának hőszigetelését egy megbízható, profi csapat végezze el, egyeztessen időpontot egy ingyenes felmérésre és konzultációra az alábbi elérhetőségeken!

tolnamegyeihirek.hu - Kényes ügy a hőszigetelés (x)

WASCHER TAMÁS

  • homlokzati hőszigetelések teljeskörű kivitelezése

  • gipszkartonos munkálatok

  • szobafestés- mázolás

+36 20 577 6986