Kis híján tragédiával végződött egy ágyszerelés Miskolcon

tolnamegyeihirek.hu - Kis híján tragédiával végződött egy ágyszerelés Miskolcon

Áthívta ágyat szerelni az ismerőseit egy férfi, egyikük úgy elverte ácskalapáccsal és boxerrel, hogy félig megvakult – írja a 24.hu

tolnamegyeihirek.hu - Kis híján tragédiával végződött egy ágyszerelés Miskolcon

Egyik ismerőse úgy elvert egy férfit Miskolcon egy ácskalapáccsal és boxerrel, hogy az elvesztette az eszméletét és a fél szemére megvakult. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség minősített emberölés bűntett kísérlete és kifosztás miatt állítja bíróság elé az elkövetőt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség  közleménye szerint a férfi felment az ismerőse albérletébe közel két évvel ezelőtt, ahol együtt italoztak. Ide érkezett meg a későbbi áldozat, aki áthívta őket a lakásába egy ágy összeszereléséhez.

Munka közben valamennyien alkoholt ittak, és beszélgettek. A lakásban lakó férfi és az ismerőse összebalhézott, majd kölcsönösen szapulták egymást, és dulakodtak. A harmadik férfi megpróbálta szétválasztani őket, de eredménytelenül, így elhagyta a lakást.

tolnamegyeihirek.hu - Kis híján tragédiával végződött egy ágyszerelés Miskolcon

Az elkövető legalább ötször fejbe vágta a sértettet a nála lévő ácskalapáccsal és egy fém boxerrel, és fejbe rúgta. A súlyos bántalmazás eredményeként a sértett eszméletlen állapotban feküdt a társasház folyosóján, ezt a helyzetet kihasználva a vádlott lenyúlta a lakásából a mobilját.

Az összevert férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, és megvakult a bal szemére. Az ügyészség fegyházbüntetést kért az elkövetőre.

Forrás: 24.hu / Fotó: Google illusztráció