Leesett egy nő az elektromos tricikliről, súlyosan megsérült

tolnamegyeihirek.hu - Leesett egy nő az elektromos tricikliről, súlyosan megsérült

Tolna vármegye útjain november 16-án, csütörtökön egy súlyos és két könnyű sérüléses, valamint három anyagi káros baleset történt – adta hírül péntek délelőtt a rendőrség.

tolnamegyeihirek.hu - Leesett egy nő az elektromos tricikliről, súlyosan megsérült

Csütörtökön reggel fél kilenc körül egy nő közlekedett elektromos triciklivel az 5111-es úton Madocsa felől Bölcske irányába. A 12-es kilométerszelvénybe érve ismeretlen okból leesett a kerékpárról, ami ezután átgurult a szemközti sávba, ott egy autó nekiütközött. A kerékpáros az esés során súlyosan megsérült.

Délelőtt negyed tizenegy felé egy autós közlekedett a 65-ös főúton Sióagárd irányából Harc felé. Az egyes kilométerszelvénybe érve egy műszaki hibás kocsi kikerülésbe kezdett, de nem tartott megfelelő oldaltávolságot, ezért nekiütközött. Ezután áttért a szemközti sávba, ahol egy Harc felől érkező személyautóval is összeütközött. A vétlen sofőr könnyebben megsérült a balesetben. A helyszínelés és műszaki mentés idején teljes szélességében lezárták az utat, a forgalmat elterelték.

Röviddel kilenc előtt Zombán történt egy sérüléses baleset. Egy autós a parkolóból elindulása során kívánt az úttesten megfordulni, de nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező tehergépkocsinak. A teherautót vezető férfi jobbra kormányzással próbálta elkerülni az ütközést, ennek ellenére történt baleset. A vétlen kocsiban a sofőr és utasa is könnyebben megsérült.

tolnamegyeihirek.hu - Leesett egy nő az elektromos tricikliről, súlyosan megsérült

Az M6 autópálya Budapest felé vezető oldalán a 155-ös kilométerszelvényben történt egy koccanás. Egy, a haladó sávon közlekedő nyerges vontató nem tartott megfelelő oldaltávolságot, ezért pótkocsija érintőlegesen nekiütközött egy, a leállósávon műszaki okból veszteglő járműszerelvény hátuljának. Az baleset miatt a teherautó rakományából nagy mennyiségű étolaj folyt az útra, ezért forgalomkorlátozásra került sor a balesetveszély elhárításának idejére.

Szekszárdon egy parkolói koccanás történt, egy teherautó rongált meg egy személyautót.

A 65-ös főúton Szakály és Tamási között volt egy pályaelhagyásos baleset. Egy autós nem tartott megfelelő követési távolságot, majd az ütközés elkerülése miatt jobbra kormányzott és árokba hajtott. Az autó felborult, de személyi sérülés nem történt.

Tegnapi napon egy ittas sofőrrel szemben intézkedtek az egyenruhások. A mért érték alapján közigazgatási bírságot szabtak ki.

tolnamegyeihirek.hu - Leesett egy nő az elektromos tricikliről, súlyosan megsérült

Forrás: TVMRFK / Fotó: Google, illusztráció