Jövő hétvégén már a húsvétot ünnepelhetjük. Az ünnepkörhöz kapcsolódó szokások, hagyományok a gasztronómiában is megjelennek, hiszen ilyenkor szinte nincs olyan asztal, ahova ne kerülne többek mellett sonka, tojás. Igen ám, de ezeket valahonnan be is kell szerezni, és persze mindenki szeretné, ha a legjobb minőségű húsokat tehetné le szerettei elé az asztalra. Mutatjuk, hogy merre érdemes indulni a húsvéti sonka beszerzésére.

Már most látható, érezhető a közelgő húsvét miatti vásárlási láz. Ez már látszik a nagyobb bevásárlóközpont, áruházak parkolói felé menet is. Sokan próbálják úgy megúszni az egész ünnepi „nagy bevásárlást”, hogy egy helyen próbálnak mindent megvenni.

Érdemes azonban elgondolkodni azon, hogy így tényleg mindenből a legjobbat tudjuk-e megvenni…
Akiknek számít, hogy jó minőségű termékeket vásároljon – pláne ételből -, azoknak van egy tippünk a húsvéti húsok, sonkák, húskészítmények beszerzésére.
A foktői Kamra Termelői Húsbolt az idei húsvétra is nagyon komolyan felkészült.
A birka, bárányhúsok számtalan család húsvéti menüjének alapjai. Azon kívül, hogy a Kamra húspultja rogyásig van a saját termelésből származó, magas minőségű húsárúval, akik a füstölt árút keresik, szintén a legjobb helyen járnak. Persze nyilván nem végtelen a készlet, így aki kapja, marja.
A slágertermék viszont továbbra is a sonka, nem nagyon van olyan háztartás, ahol nem vágnak fel egy szép nagy darabot a húsvéti reggelihez a főtt tojások és a torma mellé.

Kiemelendő, hogy a Kamrában a sonkák hagyományos pácolásos eljárással készülnek, így akik a régi ízekre esküsznek, megtalálják számításaikat.
Nincs más hátra, mint előre: irány Foktőre az „Új hídon” át, a körforgalomból pedig már láthatjuk is az üzletet!
Érdemes lehet esetleg telefonálni előtte, egyeztetni az igényeket, a családi vállalkozás készséggel áll mindenkinek a rendelkezésére!

KAMRA TERMELŐI HÚSBOLT
Foktő, Dózsa György utca 2.
Rendelés:
06 30 860 0499
Szponzorált tartalom