Nagy pofonba szaladt bele a PFC a Fradi ellen

tolnamegyeihirek.hu - Nagy pofonba szaladt bele a PFC a Fradi ellen

Vasárnap délután az OTP Bank Liga 5. fordulójában a paksi NB1-es futballcsapat a Ferencváros ellen lépett pályára. A mérkőzés sorsa már az első félidőben eldőlt.

tolnamegyeihirek.hu - Nagy pofonba szaladt bele a PFC a Fradi ellen

Magabiztosan verte a tavalyi bajnok Fradi a paksi alakulatot vasárnap délután a Groupama Arénában. A fővárosi gárda már az első játékrészben eldöntötte a meccs sorsát; a gólzáporos találkozó 6-1 végeredménnyel zárult a Ferencváros javára.

A paksi vezetőedző is értékelt

Bognár György, a PFC vezetőedzője szerint nem volt erős a csapata az egyéni párharcokban, több ütközés kellett volna.

tolnamegyeihirek.hu - Nagy pofonba szaladt bele a PFC a Fradi ellen

„Lehet, hogy egy kicsit nagyobb volt a kabát, mint gondoltuk. Több focira számítottam a saját csapatom részéről. A védekezésünk erősen sántított, különösen a pontrúgásoknál. Szokatlan volt, hogy három-négy pontrúgás után is az ellenfél szerzett gólt a kavarodásokból. Szinte minden kapura lövésükből gól született. Van ilyen sajnos, ezek is mi vagyunk. Majd jövő héten megfordítjuk. Nem hiszem, hogy a hozzáállással lett volna gond. Ahhoz, hogy labda felé védekezzünk, és agresszívan játsszunk, ahogy mi szoktunk, ütközni is kell. Ha minden egyes párharcból a Fradi jön ki győztesen, magyarul tisztán továbbadták a labdákat, mi mindig lemaradtunk, és a futógyorsaság kezdett dominálni, abban mi alulmaradunk. Tehát több párharcot kellett volna nyerni, több ütközés kellett volna ahhoz, hogy a Fradi ne bontakozzon ki, bár még akkor is ott maradnak a pontrúgások, amik ma gondot okoztak. A második félidőt le kellett menedzselnünk úgy, hogy maradjon meg ez a tisztes távolság a két csapat között, és ne legyen több…”

– fogalmazott a klub weboldalán olvasható nyilatkozatában Bognár György.

A PFC a következő fordulóban a Fehérvár együttesét fogadja a paksi stadionban.

Forrás / Fotó: PFC