Négy baleset, két ittas sofőr a keddi nap mérlege

tolnamegyeihirek.hu - Négy baleset, két ittas sofőr a keddi nap mérlege

Tolna vármegye útjain szeptember 12-én, kedden négy anyagi káros baleset történt – közölte a rendőrség szerdán.

tolnamegyeihirek.hu - Négy baleset, két ittas sofőr a keddi nap mérlege

Anyag káros baleset történt kedden a délelőtti órákban Kéty belterületén a 65-ös főúton. Két személygépkocsi közlekedett egymással szemben, amikor nem tartották be a jobbra tartási kötelezettségüket, és mindketten a saját sávjuk belső felére húzódva haladtak, ezért a két kocsi tükre összeért. A balesetet követően a egyik járművezető elhajtott, a másik pedig utána ment. A két sofőr nem tudott megegyezni a felelősség kérdésében, ezért rendőrt hívtak. Végül mindkettőjükkel szemben eljárás indult.  

Hasonló baleset történt Dombóváron is. Itt a balesetet okozó sofőr elismerte a felelősségét.

tolnamegyeihirek.hu - Négy baleset, két ittas sofőr a keddi nap mérlege

Pálfán történt egy anyagi káros baleset szerdán kora délután. Egy egyenrangú útkereszteződésben egy sofőr nem adott elsőbbséget és elé hajtott a neki jobb oldalról érkező autósnak. A két kocsi emiatt érintőlegesen összeütközött.

Iregszemcsén hétfő éjjel egy ismeretlen jármű a Jókai utcában letért az úttestről, és a füves padkán szabályosan várakozó autó bal elejének ütközött, majd adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A nap folyamán a rendőrök két ittas sofőrrel intézkedtek. Egy olyan sofőrt is ellenőriztek, akinek azért nem volt jogosítványa, mert korábban elérte a 18 büntetőpontot.

Forrás / Fotó: TVMRFK