PMS? PCOS? Meddőség? Menstruációs gondok? – Mindenre létezik segítség

tolnamegyeihirek.hu - PMS? PCOS? Meddőség? Menstruációs gondok? - Mindenre létezik segítség

Egyes szakértői tanulmányok és vizsgálatok alapján elszomorító tényként jelentkezett az az eredmény, hogy a nők mintegy 80%-a küzd valamilyen hormonrendszerhez kapcsolódó problémával. Mai cikkünkben megnézzük, hogy milyen természetes mankók állnak rendelkezésünkre a kívánt hormonegyensúly visszaállítására.

Az enyhébb diszfunkcióktól kezdve egészen a komoly betegségekig igen széles a palettája a női bajoknak, amelynek hátterében a hormonrendszer egyensúlyának felborulása áll. Egy inzulinrezisztencia, egy premenstruációs szindróma, egy PCOS, egy pajzsmirigy diszfunkcióból fakadó kardiológiai probléma, de akár a meddőség, a menstruációs fájdalmak, vagy a pszichés zavarok is jelezhetnek egyensúlyvesztést a hormonháztartásunkban.

Persze amint valamilyen fizikai tünet felüti a fejét, szinte reflexszerűen megpróbálunk bekapni rá valami fájdalomcsillapítót, görcsoldót vagy bármilyen pirulát, ami enyhítheti a tüneteket.

Ezzel esetleg egy rövid időre enyhíthetjük a tüneteinket, de valós megoldást nem nyújt a dolog legtöbbször.

Sokan egy egész – akár többéves – kálváriát járnak végig, mire egyáltalán felmerül annak gondolata, hogy a tomboló tüneteknek endokrinológiai forrása van, azaz a hormonrendszer egyensúlyvesztésében keresendő a problémák gyökere.

Ma már abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy számtalan endokrinológus áll rendelkezésre, viszont ami még nagyobb előny, hogy mára már a természetes megoldások száma is kibővült.

Az Organiqa csapata 2011-es indulása óta támogatja nők tömegének életminőségbeli javulását teljesen természetes bio superfood és egyensúlyteremtő termékeivel.

Az alapítók kiválóan látták meg annak tényét, hogy a legtöbb női probléma (de akár az urakat ugyanúgy említhetjük) oka a szervezetünk biokémiai rendszereinek egyensúlyvesztése.

A több mint egy évtizedes múlt során kialakult filozófiát csodálatosan tükrözi, hogy az Organiqa termékeivel nem a tünetet támadjuk, hanem a probléma gyökerénél kezdjük a megoldást.

Így ahelyett, hogy fogpiszkálóval kapargatnánk a probléma jéghegyének csúcsát, lemerülünk a mélybe, és alulról olvasztjuk fel a jeget.

Nem is tudnánk kiemelni önállóan egy terméket sem igen széles palettájukról, hiszen azonkívül, hogy az összes 100%-ban természetes alapú, szinte a lehetséges problémák mindegyikéhez nyújtanak mankót az egészségünk visszanyeréséhez vezető hosszú útra.

Viszont útravalóul egy szót szeretnénk adni, mint az élet minden területének kulcsszava: egyensúly…

Szponzorált tartalom