Súlyosan sérült egy motoros Bonyhádon, elütöttek egy biciklist Szekszárdon

tolnamegyeihirek.hu - Súlyosan sérült egy motoros Bonyhádon, elütöttek egy biciklist Szekszárdon

Tolna vármegye útjain szeptember 11-én, hétfőn két személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros baleset történt – közölte kedden délelőtt a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

tolnamegyeihirek.hu - Súlyosan sérült egy motoros Bonyhádon, elütöttek egy biciklist Szekszárdon

Hétfőn délután három óra előtt pár perccel Bonyhádon, a Bajcsy-Zsilinszky és Sétáló utcák kereszteződésben közlekedett autóval egy helyi nő a Vörösmarty tér irányából a Kossuth utca irányába. A Sétáló utca kereszteződéséhez érve, balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a vele szemből közlekedő és egyenesen haladó segédmotoros kerékpárnak, ezért összeütköztek. A baleset során a 14 éves aparhanti motoros súlyosan megsérült.

Szekszárdon délután negyed egy körül történt egy sérüléses baleset. Egy férfi közlekedett autóval a Rákóczi utca és a Mátyás király utca kereszteződésében Paks irányából a Zrínyi utca irányába. Balra kanyarodása során, mivel a kereszteződésben kívánt megfordulni, nem adott elsőbbséget és elütötte a vele ellenkező irányból érkező, egyenesen haladó kerékpárost. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült.

tolnamegyeihirek.hu - Súlyosan sérült egy motoros Bonyhádon, elütöttek egy biciklist Szekszárdon

A délelőtti órákban Szekszárdon egy szabálytalan sávváltás miatt történt koccanás, míg Faddon egy ismeretlen autós a Mátyás Király utcában egy, az út szélén parkoló autó bal oldalát húzta meg, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Délután Dombóváron, egy autós a III. utca és a Horvay utca kereszteződésében kihelyezett „elsőbbség adás kötelező” jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyta. Haladása során behajtott a kereszteződésbe, így a neki jobbról érkező, a Szondi utca irányából, a Kórház utca irányába haladó kocsi elejének ütközött.

Végül, este tíz óra környékén a 6-os számú főút 147-es kilométerszelvényben történt egy vadelütés.

Forrás / Fotó: TVMRFK