Szerencseszámok igenis léteznek – megnyílt Pakson a TRES Cafe & Bar

tolnamegyeihirek.hu - Szerencseszámok igenis léteznek - megnyílt Pakson a TRES Cafe & Bar

Legalább annyian hisznek a számmisztikában, ahányan nem. Biztos mindenki ismer olyat, akinek van egy kedvenc száma, vagy szerencseszáma, vagy valamilyen számokhoz kapcsolódó babonában hisz. Ez mindenkinek személyes dolga, viszont abban biztosak lehetünk, hogy sokaknak nagy kedvence lesz a hármas szám. Megnyitotta ugyanis kapuit Pakson a TRES Cafe & Bar.

Közeledve az Építők útjának és a Kishegyi útnak a kereszteződéséhez, a sarkon már elég messziről is jól kiszúrható a kellemes kék színvilággal megvalósított design az újonnan megnyílt TRES Cafe & Bar üvegfelületein. A korábban sokak által csak Koktélozóként ismert egység már nagyon régóta nem üzemelt, így a TRES megnyitása előtt magát az ingatlant, jelentősen fel kellett újítani. És az csak egy dolog, hogy szinte minden teljesen megújult a helyen. Hogy mindezt milyen stílussal és igényességgel végezték el a tulajdonosok, na az a valami.

Mikor még nyitás előtt megtudtuk, hogy mit terveznek, nem is számítottunk tőlük ennél gyengébb eredményre, hiszen ugyanaz a csapat üzemelteti a TRES-t, mint a Corso Cafe-t, amiről korábban mi is beszámoltunk. Mikolics Dánielék neve így számunkra garancia volt arra, hogy egy nagyon stílusos hely fog nyílni a paksi lakótelep szívében. Egy hajszálnyit sem csalódtunk.

KAPCSOLÓDÓ

A TRES Cafe & Bar nappal egy nagyon elegáns kávézóként várja azokat, akik beugranának egy napindító kávéra (khmm… Costa kávé van… akár elvitelre is), egy napközbeni megbeszélésre, leülnének a teraszra a laptopjukkal dolgozni, vagy csak szimplán eltöltenének egy kis szabadidőt a kávézó elképesztően hangulatos teraszán.

Apropó terasz. Óriási feelingje (elnézést a kifejezésért) van annak, hogy kiülve a TRES Cafe & Bar fedett teraszára – egy finom limonádéval – elnézelődjünk a forgalmas környéken. Nem is csoda, hogy már a nyitás napjától kezdve szinte soha nem látható üresen. Szerintünk ez így is fog maradni, és maradjon is így.

Az enteriőr legalább ekkora figyelmet érdemel, hiszen a belső térbe belépve azonnal megadják a kék kárpitozott székek a hely alaphangulatát. Modern, elegáns, de fiatalos. Tökéletes egy öltönyös üzleti megbeszéléshez, de egy könnyed baráti kávézáshoz is.

Érdekes csavar, hogy egy nem elhanyagolható méretű tv is helyet kapott a falon, így esetenként akár egy meccs megnézésére is beülhetünk. Az viszont fontos, hogy a TRES Cafe & Bar nem egy tipikus „sportkocsma”, ahol a szotyihéjat szétszórva óbégat(hat)nak a szurkolók kedvenc csapatuknak. Ez is maradjon így.

Aztán a naplementét követően, amikor a „Cafe”-ból átváltozik a hely „Bar”-rá, egy valami egészen zseniális miliő jön létre, de erről majd egy következő cikkben számolunk be.

Addig viszont, ha egy jó helyet keresünk Pakson „fenn a hegyen”, akkor ugorjunk be a szerencsés hármasba.

tolnamegyeihirek.hu - Szerencseszámok igenis léteznek - megnyílt Pakson a TRES Cafe & Bar

TRES Cafe & Bar

Paks, Építők útja 2.

Asztalfoglalás:
+36 30 155 9688

Szponzorált tartalom