Tanítási időben érvényes menetrendre vált a Paksi Közlekedési Kft.

Tanítási időben érvényes menetrendre vált a Paksi Közlekedési Kft.

2021. szeptember 1-től váltanak vissza a normál menetrendre.

A társaság 2021. június 16-án vezette be a nyári menetrend érvényességét, amely meghatározta a közlekedés rendjét az iskolai tanítási szünetben. Mivel szeptember 1-én elkezdődik a tanítási időszak, ezért a tanszünettel együtt a nyári menetrend érvényessége is lejár augusztus utolsó napján.

A “téli” menetrend szerint szeptember 1. szerdától az alábbi változások várhatók a kedden még érvényben lévő nyári menetrendhez képest:

Az 1/S járat megszűnik, a járaton eddig közlekedő autóbuszok ezután az 1-es járat útvonalán fognak közlekedni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy szeptember 1-től nem mennek ki a strandhoz, és az eddig megszokott módon a Gesztenyés útról fognak visszaindulni Dunakömlőd felé.
A korábban meghirdetett menetrend szerint újra indul az 1/A járat, és ezzel visszaállítják a korábbi, figyelemre méltóan sűrű járatkövetési időt.
A 3/B vonalon a nyárra bevezetett járatritkítást eltörölve ismét naponta 6 alkalommal mennek ki Biritóra, az I. István Szakközép Iskolában zajló tanítás rendjéhez igazodva.

Forrás / Fotó: paksbusz.hu