Teljesen kiégett egy autó Pakson

tolnamegyeihirek.hu - Teljesen kiégett egy autó Pakson
tolnamegyeihirek.hu - Teljesen kiégett egy autó Pakson

Az elmúlt hétvégén Tengelicen tarló égett, Pakson egy autó gyulladt ki, Bonyhádon egy sérült távközlési vezeték veszélyeztette a közúti forgalmat, illetve három helyen úttestre dőlt fák akadályozták a járműveket a továbbhaladásban – közölte a Katasztrófavédelem.

Öt hektáron árpa tarló égett július elsején Tengelicen, a Júliamajor irányába tartó út mellett. A tűzesethez a paksi hivatásos tűzoltók vonultak. Egy munkagép az érintett területet körbetárcsázta, míg a tűzoltórajok egy vízsugár segítségével oltották el a még foltokban füstölgő részeket.

Elektromos zárlat következtében kigyulladt egy dobozos személygépkocsi július elsején Pakson, a Kölesdi úton. A száraz füves terület is lángra kapott a jármű közvetlen környezetében. A keletkezett lángokat a paksi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével fékezték meg.

Június 30-án egy sérült távközlési vezeték veszélyeztette a közúti forgalmat Bonyhádon, a Majos V. utcában. A műszaki mentéshez a bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámok segítségével vágták el az út fölé belógó vezetéket.

Nyárfa dőlt az úttestre július elsején Kapospulán, a 6517-es számú út 8. kilométerénél. A dombóvári hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a forgalmi akadályt képező fát.

Úttestre dőlt egy tizenkét méter magas fa vasárnap hajnalban Kölesden, a Szekszárdi úton. A műszaki mentéshez a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a forgalmi akadályt képező fát.

Forrás / Fotó: TVMKI