Több bűncselekmény és baleset is történt tegnap a megyében

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén április 30-án egy személyi sérüléses és öt anyagi káros baleset történt.

Sérüléses baleset történt április 30-án 11 óra 45 perc körüli időben a 6534-es mellékúton.

Egy dombóvári férfi közlekedett kerékpárjával Csikóstöttős irányába, amikor a 35-ös kilométerszelvény közelében elvesztette uralmát a bicikli felett és elesett. Könnyebben megsérült, ezért a mentő kórházba szállította.

Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Anyagi káros baleset történt szombaton 11 óra 45 perc körüli időben Mucsi belterületén. Egy helyi férfi közlekedett gépkocsijával a Hunyadi utcában. Nem vette észre, hogy előzőleg valaki szöges léceket rakott az útra, ezért áthajtott rajtuk. A lécekből kiálló szögek az autó bal hátsó kerekeibe fúródtak és ott megszorultak.

tolnamegyeihirek.hu - Több bűncselekmény és baleset is történt tegnap a megyében

Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen büntető eljárást kezdeményezett.

A rendőrök április 30-án egy főt fogtak el. Hetet előállítottak, közülük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, egyet mintavételre. A szolgálatban levő állomány tagjai egy büntető- és kilenc szabálysértési feljelentést tettek. A szonda két esetben mutatott pozitív értéket. Az egyenruhások három biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Forrás / Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság