Új szponzori szerződést kötött a PFC

tolnamegyeihirek.hu - Új szponzori szerződést kötött a PFC

A klub támogatóinak sora hétfőtől a Viwa Vitaminwaterrel bővült – adta hírül weboldalán a paksi NB I-es futballklub.

tolnamegyeihirek.hu - Új szponzori szerződést kötött a PFC

A paksi csapat újdonsült partnere Európa egyik vezető vitaminvíz márkája. Az új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára nélkülözhetetlen vitaminokat tartalmaz. A Viwavitaminvizeket a világ több mint tíz országában használják napi szinten hobbi-, valamint élsportólok, és rövid idő alatt szintén népszerűek lettek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében világszerte – olvasható a PFC weboldalán. 

A Viwa a spanyol első osztályban szereplő RC Celta de Vigo egyik kiemelt partnere, és mostantól a PAKSI FC támogatója is. „Mindenekelőtt nagyon örülünk, hogy egy igazi magyar csapat ilyen eredményekkel büszkélkedhet, mint a PAKSI FC. Úgy éreztük, kötelességünk a klub mellé állni, és ezzel a spanyol liga után az OTP Bank Ligában is megjelenni. Eddig sem és eztán sem tervezünk mást támogatni a Pakson kívül, és bízunk benne, ez egy hosszútávú együttműködés kezdete” – fogalmazott az együttműködési megállapodásról Kaszás Attila a szponzor-vállalkozás ügyvezetője. 

viwaaa.jpg

„Örülünk, hogy egy világhírű magyar céget tudhatunk a támogatóink között. Vitaminokra mindenkinek szüksége van, játékosainknak a fokozott terhelés miatt pedig különösen, amit a Viwa vizei biztosítani tudnak. Reméljük, egy hosszútávú együttműködés kezdődött el” – tette hozzá a kontraktus aláírását követően Balog Judit a PFC ügyvezetője.

tolnamegyeihirek.hu - Új szponzori szerződést kötött a PFC

Forrás / Fotó: PFC