Arról már beszéltünk, hogy az egyszerű a nagyszerű, és hogy mi kell ahhoz, hogy egy étterem jól működjön ma Magyarországon. Most egy újabb lehetőségünk nyílik arra, hogy a Csajda Csárda hétvégi svédasztalos ebédjén annyit ehessünk, amennyi csak belénk fér. Lesz miből választani.
Ahogy azt korábbi cikkünkben is említettük, átugrottunk az új hídon egy parádés svédasztalos ebédre a Csajda Csárdába, ahol közelebbről is megismerkedhettünk azzal a filozófiával, amitől ma jól mehet egy vendéglátóhely. A „recept” roppant egyszerű: legyenek finomak az ételek, legyen hangulatos a környezet és legyen jó a kiszolgálás. Mi ezek közül mindhármat kipipáltuk ottjártunkkor.
KAPCSOLÓDÓ
Most viszont ismét lehetőségünk nyílik arra, hogy szabadon válogatva a nem épp szegényes menüsorból, ismét csapjunk egy lakomát, ugyanis a korábbi alkalmak sikerén felbuzdulva, újabb svédasztalos ebédet rendeznek vasárnap a kalocsai étteremben.
Első alkalommal is nagyon tetszett minden, de az alábbi étlapról biztos, hogy ismét találni fogunk olyanokat, amiből magunkhoz veszünk egy-egy adagot!
Nem gondoljuk, hogy szükséges szaporítani a szót a fentiek után, egy dolgot viszont szeretnénk hozzátenni:
Erősen javasolt asztalt foglalni!
Mi már megtettük…
CSAJDA CSÁRDA
Kalocsa, Csajda utca 2.
Asztalfoglalás és rendelés:
+36 70 365 5312
Szponzorált tartalom