Végeláthatatlan sor várakozott Azahriah-koncertjegyre a Deákon

tolnamegyeihirek.hu - Végeláthatatlan sor várakozott Azahriah-koncertjegyre a Deákon

A Király utca és az Asbóth utca sarkáig tartott a sor vége péntek délben, volt, aki reggel 9:40 óta várakozott, hogy sorra kerüljön a Károly körúti jegyirodában, hogy beszerezzen egy jegyet a május 26-i Azahriah-koncertre.

tolnamegyeihirek.hu - Végeláthatatlan sor várakozott Azahriah-koncertjegyre a Deákon

Ahogyan a Noizz-on is megírták, a nagy érdeklődés miatt nem egy, hanem rögtön két koncertet fog adni 2024. májusában Azahriah a Puskás Arénában. Az első időpontra pillanatok alatt elkeltek a jegyek, de a roham miatt a második koncertre sem egyszerű hozzájutni egy-egy belépőhöz. Péntek reggelre ugyanis a túlterhelés miatt lefagyott a jegyértékesítő cég online rendszere, így az érdeklődőket arra kérték, ha tehetik, személyesen váltsanak jegyet.

A Broadway Event Facebook-oldalán az alábbi poszt volt olvasható péntek délelőtt:

„Kedves Azahriah rajongók!

A mai jegyvásárlás során a jegyrendszer túlterhelése miatt műszaki hiba lépett fel. A problémán dolgoznak a szakemberek, az online jegyértékesítés előreláthatólag hamarosan elindulni.

Addig a jegyirodába tudtok jegyet vásárolni.

Mindenkitől türelmet szeretnénk kérni!”

A jegyértékesítő cég legutóbbi bejegyzésében azt írta, dolgoznak a problémán, az online értékesítés pedig hamarosan újraindulhat.

A helyszínen sem egyszerű

A jegyvásárlás azonban személyesen is nehézkes, a Noizz kollégája a Deák Ferenc téren járt, ahol körülbelül 100 méteres sor várakozott a jegyértékesítő iroda előtt. A sor a Károly körútról, a Király utcába kanyarodott, ahol nagyjából az Asbóth utca sarkáig ért. A sor elején állók elmondták, 9:40 óta várakoztak.

Forrás / Fotó: Noizz.hu